Prijs€5,950
Bouwjaar2011
Kilometerstand35,237Km
StatusTe koop
ModelHonda
KleurWit - Rood

TOPSTAAT : hele mooie Honda XL700V Transalp met ABS in zeldzame maar erg fraaie kleurstelling.  Deze heerlijke allrounder is voorzien van een originele Honda 3 -delige kofferset, een grote topkoffer in en 2  bijpassende zijkoffers. Er zijn diverse opties gemonteerd : Hepco & Becker valbeugel voor, handvatverwarming, een TPMS bandendruk monitor voor beide banden, een optimate druppellader aansluiting en een oh zo handige middenbok.  Zoals het hoort komt de motor met 2 sets originele sleutels.

Door de hoge kuipruit, de comfortabele rechte zithouding en de enorme bagageruimte is deze Transalp helemaal klaar voor een mooie motorreis met 1 of 2 personen. Met de allroad banden is het prima mogelijk om waar nodig de verharde weg te verlaten en echt op avontuur te gaan. Toch is de motor comfortabel genoeg om lekker woon-werk verkeer mee te rijden. De Honda Transalp is al sinds de 80er jaren Honda’s allemansvriend, zowel beginnende als gevorderde rijders kunnen met deze motor uit de voeten.

Alle slijtdelen zijn als nieuw. Op deze motor is niet bespaard op onderhoud. Het bijgeleverde onderhoudsboekje is bijgehouden tot 28445km in 2018.  Het 2 cilinder motorblok is heerlijk soepel en oersterk.  

Deze motor wordt afgeleverd met het Motor24 comfort pakket :
– Motor24 Griplock / stuurslot
– Motor24 Cruisecontrol
– Volle tank Shell V-power