Motor24 – Motorfiets Cruisecontrol – Motor Brommer Scooter Cruise Control – Sterk Aluminium

Prijs vanaf €22,95 BESTELLEN via BOL.COM

Video review door Luciano’s Tubes op Youtube

Heb je last van kramp in de rechterhand of last van een “slapende” of vermoeide rechterhand tijdens het rijden op de motor? Dan is deze solide aluminium motorfiets cruisecontrol de perfecte oplossing om de gashendel subtiel te fixeren (throttle lock) zodat je deze los kunt laten zonder snelheid te verliezen.


Voordelen:

  • Met CNC gemaakt van sterk aluminium
  • Traploos instelbaar, past op vrijwel ieder handvat
  • Ontworpen om de rechterhand te ontlasten
  • Compleet met silicone ring om het handvat niet te beschadigen
  • Zeer eenvoudige installatie, geen gereedschap nodig
  • Universeel, past of vrijwel alle motorfietsen, brommers en scooters


Omschrijving:

Deze eenvoudige maar bijzonder effectieve cruise control klemt simpelweg om de gashendel. Plaats eerst de bijgeleverde siliconen ring om de gashendel om beschadiging te voorkomen, plaats vervolgens de cruise control om de ring en de gashendel en klem deze precies strak genoeg zodat hij nog wel met lichte handmatig kracht kan bewegen maar niet meer uit zichzelf. Bij het gas geven draait de cruise control mee omhoog maar kan met de hand terug worden gedrukt tot deze tegen de remhendel van de voorrem drukt. Als je nu het gas loslaat zal deze in dezelfde stand blijven zodat je je rechterhand kunt ontlasten. Draai je nu met je rechterhand de gashendel weer dicht dan zul je merken dat de cruise control gewoon meedraait en je dus snelheid mindert. Simpel maar doeltreffend.


Inhoud verpakking:

  • Cruisecontrol
  • Sliicone beschermingsring


De cruise control fixeert de gashandel (throttle lock). Draai de cruisecontrol niet te strak, maar precies strak genoeg om terug glijden te voorkomen zodat je zonder veel kracht altijd handmatig gas terug kunt nemen.

Velen gingen je voor en vaak horen we “dit was de beste aankoop voor mijn motor”. Gun jezelf comfortabel en pijnloos motorrijden en bestel deze voordelige oplossing nu en geniet je volgende rit van motorrijden zonder pijn en ergernis.