Bouwjaar 2013
Kilometerstand 8,143Km
Status Verkocht
Model Piaggio
Kleur Blauw

NIEUWSTAAT : het klassieke Vespa model met een wel erg lage kilometerstand. De staat van de motor sluit absoluut aan bij deze kilometerstand. Deze tijdloze en praktische motorscooter is smetteloos en voorzien van mooie opties. Deze is voorzien van een origineel alarm met afstandsbediening, een origineel ringslot welke vast zit aan de motor en een sportieve kuipruit. Een fraai detail is de bruine buddyseat met daaronder verrassend veel bagageruimte. De bruine buddyseat staat werkelijk schitterend op de metalic blauwe kleur van de motorscooter. Op het bagagerek achterop kan ook nog de nodige bagage meegenomen worden.

De krachtbron is 300cc 1 cilinder, deze vespa is rap en kan ook prima op de snelweg gebruikt worden waarbij de kleine kuipruit precies de wind van het grootste deel van lichaam houdt. Zoals het hoort komt de scooter met alle originele Vespa sleutels.

Alle slijtdelen zijn prima. Dit is een hele handige pittige motor die voor zowel kleine ritjes als grotere ritten geschikt is. Door zijn compacte formaat ook een prima keuze voor achter een camper.

Deze motor wordt afgeleverd met het Motor24 comfort pakket :
– Motor24 Griplock / stuurslot
– Motor24 Cruisecontrol
– Volle tank